Bilim Söyleşimizi Gerçekleştirdik

11.12.2023 177

TÜBİTAK Bilim Söyleşimi'zi başarıyla gerçekleştirdik. TÜBİTAK Bilim Söyleşileri programına okul temsilcimiz Buşra SARI tarafından başvuru yapılmıştı. Başvuruda belirttiğimiz tercihlerimiz dikkate alınarak TÜBİTAK tarafından konuşmacı eşleştirmemiz yapıldı. Konuşmacımızla beraber belirlediğimiz tarih olan 7 Aralık 2023'te Finansal Okuryazarlık konulu söylemişimizi gerçekleştirdik. Söyleşinin başında TÜBİTAK tanıtım videosu gösterimi yapıldı. Daha sonra İstanbul Aydın Üniversitesi'nden gelen konuşmacımız sayın Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Çağrı GÜRBÜZ söyleşisini tamamladı. Akabinde konuşmacımıza okul müdürümüz tarafında plaket, çiçek, teşekkür belgesi ve hediye takdim edildi. Başta TÜBİTAK Bilim Söyleşileri ekibine, değerli konuşmacımız Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Çağrı GÜRBÜZ'e ve Bilim Söyleşisi temsilcimiz Buşra SARI'ya teşekkür ederiz.