GÜVENLİ OKUL

04.12.2023 100

Okulumuz, öğrencilerin ve personelin iş güvenliği ve sağlığını artırmak amacıyla güvenli kapı kolu ve pencere kilidi uygulamalarına geçmişti. 28.11.2023 tarihinde tüm birimler gözden geçirilerek eksikler tamamlandı. Güvenli kapı kolları, koridorlarda öğrencilerin koşturma ve ya geçişleri sırasında zarar görmemeleri için tasarlandı. Bu sayede güvenli bir ortam oluşturuldu. Pencere kilitleri de öğrencilerin düşme riskini ve dışarıdaki tehlikelerle temaslarını engellemek için kullanılıyor. Pencerelerin açılma açısını kontrol altında tutan bu kilitler, güvenli bir çevre sağlamak amacıyla kullanılmaktadır.

Okul olarak, bu güvenlik önlemlerinin okuldaki iş güvenliği ve sağlığını artırdığına inanmaktayız. Öğrencilerin ve personelin güvenliği en üst düzeyde tutulacak ve benzer önlemlere devam edeceğiz.