Yasemin KOZAN - Okul Müdürü

Yasemin KOZAN - Okul Müdürü

12.05.1981 tarihinde Gaziantep´te doğmasına rağmen memleketçilik yapan babası onu Sivas-Gürün doğumlu yazdırdı. Çocukluğunun bütün yazlarını Kayseri´de geçirdiği için aslen Kayseri´li, doğum yeri Gürün olduğu için Sivas´lı, ondokuz yaşına kadar Gaziantep´te büyüdüğü için Gaziantep´li, üniversiteyi okuduğu Balıkesir´de on yıl ikamet ettiği için Balıkesir´li, tam manasıyla Türkiye´lidir. 

İlkokulu Cemil Alevli İlkokulunda, ortaokulu Şehit Mahmut Söylemez ortaokulunda, liseyi Gaziantep Kız Lisesinde (şimdiki adıyla Hasan Ali Yücel Lisesi) tamamladı.

Lisans eğitimini Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi bölümünde tamamladıktan sonra yine Balıkesir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanları Biyoloji Öğretmenliği alanında tezsiz yüksek lisans eğitimini tamamladı. İkinci üniversite olarak da Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden 2019 yılında lisans mezunu oldu. Ocak 2022 yılında ise kendi alanında tezli yüksek lisansını tamamlamıştır.

İlk görev yeri olarak Kütahya-Dumlupınar Lisesi´ne 2007 yılında atandı. Beş yıl buarada görev yaptıktan sonra 2011 yılında Sakarya-Ferizli Fikret İsmet Aktekin Anadolu Lisesi´ne ataması oldu. Aynı kurumda bir yıl öğretmenlik görevine devam ettikten sonra 2012 yılında görevlendirme müdür yardımcılığı görevine geçti. 2014 yılında müdür yardımcılığı kadrosunu aldı. 2017 mayıs ayında okulumuza görevlendirildi. Aynı yıl eylül ayı içerisinde de kadrolu müdür olarak atanarak görevini sürdürmektedir. 

Evli ve üç çocuk sahibidir. 

 

(264) 781 3488 Eposta