Sakarya Velisiyle Görüşüyor

14.03.2018 606

Sakarya Velisiyle Görüşüyor

Proje kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre başta olmak üzere, il milli eğitim yöneticileri, ilçe milli eğitim müdürleri, ilçe milli eğitim şube müdürleri ve okul müdürleri her gün en az iki veliyle telefon görüşmesi yapacak. Eğitim öğretim yılı sonuna kadar ilimizdeki 180 bin öğrenci velisiyle görüşülecek.

Bu dev proje; okul toplantılarına katılamayan velilere bir nevi fırsat tanıyarak onlarla fikir alışverişinde bulunmak, varsa taleplerini almak, kurum yöneticileri olarak göremediğimiz sorunları öğrenmek, öncelikleri belirleyip ilimizdeki eğitime yön vermek ve böylece eğitim-öğretimdeki başarı ve kalite düzeyini artırmak için rehber olacak bir çalışmadır. Eğitim yılı sonuna kadar 180.000 veliye ulaşılarak çocuklarının eğitimiyle ilgili bir tür farkındalık yaşamaları da sağlanmış olacaktır.

Kaynak: https://sakarya.meb.gov.tr/