İŞKUR Bilgilendirme Semineri

06.05.2024 45

Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği, Meslek Liselerinden mezun olan öğrencilerimizin istihdamını arttırmak amacıyla İŞKUR kurum personeli tarafından okulumuz ziyaret edilerek son sınıf öğrencilerimize İşkur Hizmetleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimizin İşkur sistemine kayıtlarının yapılması sağlandı. Ayrıca bilgilendirme ve istihdam imkânı sunma amaçlı yapılan diğer çalışmalar ise şöyledir:

-Öğrencilerin okul sonrası İşgücüne katılımıyla ilgili istatiksel amaçlı bilgi edinilmesi için anket düzenlenmesi.

-İş Arama Becerileri ve CV Hazırlama Teknikleri Hakkında Bilgilendirme.

-İşkur Sistemine Öğrenci kaydının yapılmasının sağlanması, danışmanlık hizmeti verilerek kişinin iş arama / işe yerleşmesine yardımcı olunması.

-İş Arama ve İşe Yerleşme Sürecinin öğrenci bazında takibi.

06-05-202406-05-202406-05-2024